Следвайте Гласове в Според изследване на института Вагенинген в Нидерландия, направено

...
Следвайте Гласове в Според изследване на института Вагенинген в Нидерландия, направено
Коментари Харесай

Био и екостратегиите на ЕС ще доведат до 30% намаляване на селскостопанските добиви

Следвайте " Гласове " в 
Според проучване на института " Вагенинген " в Нидерландия, направено в 25 ферми, за резултата от цялостното използване на тактиките " От фермата до трапезата " и " Биоразнообразие ", ще има до 30 на 100 понижаване на добивите при другите култури, дружно с утежняване на качеството, на външния тип, на размерите на предлаганата продукция, сподели аграрният заместник-министър Тодор Джиков по време на конференцията на тематика " Да изхраним Европа по време на рецесия - провокации и благоприятни условия на тактиката " От фермата до трапезата ", която се организира през днешния ден в столицата.

По думите му от 10 до 30 на 100 спад на добивите значи и спад на приходите, което приказва, че би трябвало да има друг метод към избрани браншове и култури.
Джиков акцентира, че извънредно значими са и справедливите условия на конкуренция с производители от трети страни. " Тези 30 % по-малко създадена храна от европейските фермери ще се запълнят с храна на производители от трети страни, които няма да имат задължения, ще имат по-ниска себестойност на продукцията и влязат ли един път в общия европейски пазар и заемайки празната ниша, ще бъде в действителност сложна битка ", акцентира заместник-министърът.
Той уточни като трета значима точка взаимност при стандартите за произвеждане на храни. Тук Джиков направи препоръка с митингите на фермерите във Франция преди няколко дни, както и по-ранните в Нидерландия и Белгия, чиято причина беше, че рестриктивните мерки, които се постановат в Европейски Съюз за понижаване на торове и препарати, няма да обиден трети страни, които ще продължат да внасят своята продукция.

Според Джиков би трябвало сериозен разговор и метод. " Имаме потребност от взаимни отстъпки - и фермерите, и политиците, и потребителите ", заключи той.
 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
 
 
09 Фев 2023271508 Фев 2023259007 Фев 2023121306 Фев 2023303906 Фев 202333005 Фев 2023699Коментарирукола Z10 Фев 2023 14:41ч.
Това е задачата на занятието - би трябвало да настане цялостен апетит, с цел да наложат волята си над хората!... дано се пробват, няма да им пречим
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР